‘Αντρια Αβραάμ

Η ‘Αντρια Αβραάμ ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό στην ηλικια των 5 χρονών παρακολουθώντας μαθήματα Κλασσικού χορού, Latin Ballroom, Ευρωπαϊκών και Μοντέρνων χορών, όπως επίσης και Παραδοσιακών, Λαϊκών χορών.

Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με το αγωνιστικό κομμάτι του χορού. Το ταλέντο και το πάθος της ήταν τα βασικά συστατικά για να κατακτήσει υψηλές θέσεις και διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και διαγωνισμούς χορού.

Συμπληρώνοντας τα 18, απέκτησε το πρώτο της επαγγελματικό δίπλωμα ως δασκάλα χορού στους Λάτιν & Ευρωπαϊκούς χορούς από την σχολή χορού Gene Kelly. Παράλληλα, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πατρών και απέκτησε το πτυχίο από το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ήλικια (ΤΕΕΑΠΗ).

Έπειτα  απέκτησε το διεθνή πτυχίο στους Latin χορούς απο το International Dance Teachers’ Association (IDTA).

Το πάθος και η αγάπη της για το χορό την έκαναν να ασχοληθεί με διαφορά αλλά είδη χορού όπως Αργεντίνικο Τανγκό, Oriental-Belly Dance, Salsa, Bachata, Kizomba κ.α.

Ως φιλομαθής της τέχνης παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια από καταξιωμένους δασκάλους και διεθνούς φήμης χορευτές.

Όσον αφορά τα εππαγγελματικα της βήματα, από το 2011 μέχρι το 2019 έχει εργαστεί  ως δασκάλα χορού στη μεγαλύτερη αλυσίδα σχολών χορού στην Ελλάδα.

Παράλληλα από το 2017 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως νηπιαγωγός και συνεργάζεται με το Υπουργείο Παιδείας στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ ως εκπαιδεύτρια χορού.

Αποτελεί μέλος της ομάδας του ΤεχνάΖω από το 2017.

Ως προπονήτρια κατέχει λαμπρές επιτυχίες και δεκάδες διακρίσεις μέσα από τις ομάδες και τους μαθητές της, σε πανελλήνιους  διαγωνισμούς.