Γεωργία Θρασυβούλου

Η Γεωργία Θρασυβούλου γεννήθηκε κι μεγάλωσε στη Λευκωσία. Φοίτησε στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης  στο  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιταλία, στο Università Roma Tre όπου πήρε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στις Θεραπείες μέσω των τεχνών (Εικαστική Θεραπεία, Χοροθεραπεία, Δραματοθεραπεία, Μουσικοθεραπεία) – Μέθοδοι και Τεχνικές Παρέμβασης. Παράλληλα φοίτησε στη Scuola Italiana di Playback Theatre, και πήρε το Διετές Δίπλωμα Συντονιστή και Ηθοποιού Playback Theatre.
Με την επιστροφή της στην Κύπρο εργάστηκε ως Νηπιαγωγός και Εκπαιδεύτρια θεάτρου και ζωγραφικής σε Δημόσια και Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Τα  τελευταία τρία χρόνια εργάζεται, επίσης, στο Καλοκαιρινό Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας, ως εμψυχώτρια  θεάτρου.

Παράλληλα, είναι συνδιοργανώτρια του Σωματείου Θαλλέω Cyprus Playback Theatre and Arts Therapy, που αναλαμβάνει την οργάνωση και πραγματοποίηση βιωματικών εργαστηρίων Playback Theatre και Θεραπειών μέσω των τεχνών για παιδιά και ενήλικες. Μαζί με τη συνάδελφο της, δημιούργησαν και εκπαίδευσαν την πρώτη ομάδα Playback Theatre στην Κύπρο, η οποία έχει ανεβάσει αξιόλογες παραστάσεις. Τέλος, εκπροσωπεί το Σωματείο στο εξωτερικό ως Group leader σε Ευρωπαϊκά προγράμματα Ανταλλαγής Νέων.

Τέλος στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το θέατρο και την Κουβανέζικη Σάλσα. Επιπλέον παρακολουθά ενεργά τα εικαστικά δρώμενα της Κύπρου και αγαπά ιδιαίτερα τα ταξίδια.